8. Camp-let vikend KAMPIRAJMO SKUPAJ!

Kamp Menina v Zg. Savinjski dolini – 3.6. do 5.6.2022

Vrnili smo se v priljubljen kamp camp-letkarjev v Zg. Savinjski dolini

Po izletu v Prlekijo leta 2021 smo tradicionalno srečanje največje kampistične družine v Sloveniji ponovno priredili v priljubljenem kampu camp-letkarjev v Zg. Savinjski dolini – kampu Menina.

Čudovita narava, urejenost in velikost kampa ter seveda odlična dodatna ponudba (od kulinarike do adrenalinskih doživetij) so nas v Menino premamili že tretjič: leta 2015 se je tam odvil drugi Camp-let vikend, nesrečnega leta 2020 pa so se lastniki šotorskih prikolic družili v solo režiji na ‘brako vikendu’.

Že 8. Camp-let vikend se je odvil na topel junijski vikend med 3. in 5. junijem 2022.

Po prihodu nas je malce osvežil dež, a nas ni zmotil pri pristnem veselju ob srečanju dolgoletnih znancev in prijateljev med camp-letkarji. Preskusili smo se v zabavnih dejavnostih (vožnja v samokolnici, tekmovanje v žaganju drv), se najedli sladoleda ter raziskali lepotico Savinjo in pa zanimivo okolico. Preverili smo še, če je voda v bajerju mokra in če Jure še peče odlične čevape (jih!). Tudi žur je bil! Izmenjevali smo si izkušnje in 101 majhno skrivnost odličnega kampiranja – podpora, nasveti, zgodbice in stkane vezi so tisto bogastvo, ki nas vedno znova vleče na te izjemne dogodke. Vsi smo si bili enotni – kdaj ponovimo?