2. Camp-let vikend KAMPIRAJMO SKUPAJ!

Kamp Menina v Savinjski dolini – 23.5. do 31.5.2015

V osrčje Savinjske doline po nova poznanstva in izkušnje

Po prvem izjemno uspešnem dogodku smo ugotovili, da bi radi s konceptom skupinskega kampiranja raziskovali najlepše naravne kotičke Slovenije in na ta način tudi promovirali slovensko turistično outdoor ponudbo. Naslednje destinacije nismo dolgo iskali, saj se nam je ponujala kar sama – v osrčju Savinjske doline, ob vznožju »speče deklice«, nas je pričakal Kamp Menina.

Še večje število udeležencev nam je vlilo poguma in napolnilo srce z mislijo, da delamo prav. Legendarne šotorske prikolice so potrdile stari rek, da »veliko ni nujno najboljše« in se znova izkazale za uporabno obliko kampiranja, ki nudi tako udobje prikolice kot sproščenost šotora. Udeleženci so izmenjali ogromno popotniških in kampističnih izkušenj, a pravo druženje se je šele začenjalo.

»Savinja je zakon«, adrenalin in kulinarične dobrote

Že tako bogato dogajanje smo popestrili z aktivnostmi v adrenalinskem parku, gorskim kolesarjenjem po bližnjih vrhovih, raftingom na deroči Savinji in ščepcem romantike na čolnarjenju po bližnjem jezeru. Udeleženci so lahko poskusili številne kulinarične dobrote, od savinjskega želodca do golaža in različne dobrote z žara. Manjkala ni niti glasba in zabava do poznih večernih ur, ob čemer smo postali še bolj povezani.

Kamp Menina za vse ljubitelje narave in adrenalina

Kamp v Savinjski dolini je pravo doživetje za vse, ki ljubijo adrenalin, naravo, vodo in ribištvo.

Bližina reke Savinje in lastno jezero nudijo nešteto možnosti za preživljanje aktivnega prostega časa v naravi.

Kamp Menina je znan kot kamp z veliko aktivnostmi (pohodništvo, kolesarjenje, rafting, kopanje, kajak…) za otroke in odrasle skozi cel dan, prirejajo tudi občasne večerne dogodke (degustacija vin, pouk slovenskega jezika, disco večer, talent šov, lekcije kuhanja, polka predstava…).

Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa nudijo mesta za masažo in savno. Prijazno osebje poskrbi za izvrstno zabavo in kulinarično ponudbo.

Dogodek so OMOGOČILI