4. Camp-let vikend KAMPIRAJMO SKUPAJ!

Kamp Špik v Gozdu Martuljku – 2.6. do 4.6.2017

Največja družina kampistov odkriva Julijske Alpe

Največja družina kampistov se je v letu 2017 odpravila v naročje Julijskih Alp, na sam rob Triglavskega narodnega parka, v Kamp Špik.

Sproščeno druženje v naravi je v Gozd Martuljek, kjer se kamp nahaja, pritegnil številne ljubitelje kampiranja. Ker smo imeli na voljo zadosti prostora v kampu, se nam je pridružilo blizu 100 družin in še enkrat smo dobili potrdilo, da je koncept skupinskega kampiranja res prava izbira za preživljanje aktivnega prostega časa v naravi. Z veseljem smo si izmenjali uporabniške izkušnje, ideje, nasvete in priporočila.

Zgodbe iz nahrbtnika in ostala nepozabna doživetja

Prijazno osebje nam je v treh dneh pripravilo bogat spremljevalni program. Vodja kampa, Rado Urevc, je organiziral tematski večer na temo “Zgodbe iz nahrbtnika” in nam na izviren način približal Triglavski narodni park ter vse znamenitosti okolice. Za piko na i nas je popeljal tudi pod eno najatraktivnejših slovenskih gora, Špik, proti kateremu smo vse tri dni pogledovali kar iz kampa.

Od blizu smo spoznali dva fantastična Martuljkova slapova, ki sta pravi biser slovenskega Alpskega sveta. Čudovit pohod v objemu Martuljških gora je dopolnil še edinstven ambient in domača hrana planšarije Pri Ingotu na poti med obema slapovoma.

Kamp Špik – skriti dragulj sredi neokrnjene narave

Kamp Špik sredi neokrnjene narave ponuja nešteto možnosti za preživljanje prostega časa, športne aktivnosti in izlete v okolico. Navdušil nas je s svojo prenovljeno infrastrukturo in prijaznimi storitvami do kampistov. Na 3 hektarih površin je gostom na voljo 200 opremljenih parcel, v poletni sezoni pa se gostom obeta kup zanimivih doživetij, ki dajejo kampu poseben pečat. Ob »adrenalinskem« otroškem parku in igrišču veliko pozornosti namenjajo tudi vodenim pohodom in kolesarskih turam, tematskim večerom in celo nočnim pohodom z baklami.

Dogodek so OMOGOČILI