1. Camp-let vikend KAMPIRAJMO SKUPAJ!

Kamp Danica v Bohinjski Bistrici – 23.5. do 25.5.2014

Prvič je po svoje najlepše

Prvo srečanje je v letu 2014 potekalo v idiličnem kampu Danica v Bohinjski Bistrici, pospremljeno z nepozabnimi doživetji.

Enkraten odziv udeležencev nas je že prvič prepričal, da je to prava pot grajenja dolgoročnega in pristnega odnosa z našo vedno širšo družino podobno mislečih. Tako se je tam in takrat, na svežem gorenjskem zraku, rodil dogodek »Kampirajmo skupaj« in zasejal seme plodnega večletnega ustvarjanja edinstvenih srečanj.

Aktiven oddih, druženje, spoznavanje

Ni pravega kamping druženja brez atraktivnega programa in sodelovanja v različnih outdoor aktivnostih. Izkoristili smo vse naravne danosti, ki nam jih je ponujal kamp in bližnja okolica.

Z udeleženci smo skupinsko odpirali prikolice in postavili kamp, se družili ob tabornem ognju in uživali v dobrotah piknika. S kolesi smo se odpravili proti Bohinju, se tam vozili z ladjico ali šli z gondolo na Vogel.

Večere smo zaključili s pohodom z baklami, glasbo v živo in animacijo za vso družino. Stkali smo pristne vezi, ki nas spremljajo še danes.

Kamp Danica – najlepši kamp v Sloveniji

Ni naključje, da smo za debitantsko srečanje izbrali najlepši kamp v Sloveniji. Takšen laskavi naslov mu je namreč leta 2018 podelila Turistična zveza Slovenije, odločitev pa nas ni niti malo presenetila, saj nas je že takrat napolnil s popolnim občutkom odmaknjenosti in miru.

Kamp leži le nekaj sto metrov od središča Bohinjske Bistrice, v bližini Bohinja in s tem v samem osrčju naravnih biserov Gorenjske.

Izravnane površine omogočajo udobje in dostopnost invalidom. Kamp Danica nudi mesta v sencah dreves ali na soncu, ob šumeči in živahni Savi Bohinjki ali v udobni bližini recepcije in igrišč. Urejena so igrišča (za tenis, badminton, odbojko in namizni tenis), otroško igrišče in večnamenska športna dvorana.

Pridobili so certifikat Kolesarjem prijazen kamp. Kolesarje oskrbijo s koristnimi informacijami, energijskimi čokoladicami in napitki, jim omogočajo uporabo kolesarskega orodja in kolesarnice ter pranje in sušenje kolesarskih oblek.

Gostom nudijo vrsto zanimivih športnih aktivnosti, nepozabne dogodke in prireditve, in kar je najzanimivejše – popolno doživetje kampiranja tudi v zimskem času.

Reportaža z dogodka v TV oddaji Navigator karavaning:

Dogodek so OMOGOČILI