POSLANSTVO dogodka

– KAMPIRAM –

– DARUJEM –

– OSREČUJEM –

Sproščeno DRUŽENJE V NARAVI

»Kampirajmo skupaj!« smo si rekli leta 2014, ko smo prvič organizirali Camp-let vikend, tridnevni dogodek, kamor smo kot zastopnik danskih šotorskih prikolic Camp-let povabili vse njihove lastnike in ostale ljubitelje kampiranja.
Kar se je začelo kot skromna ideja o izmenjavi izkušenj podobno mislečih, je le v nekaj letih preraslo v popolnoma nov koncept preživljanja prostega časa v naravi - skupinsko kampiranje.

Ker dober glas seže v deveto vas in ker je potreba po druženju v današnjem prenatrpanem tempu vedno bolj nuja, smo v dogodku zaznali veliko večji potencial in si tako zadali širše poslanstvo - skupaj z vsemi udeleženci spodbujamo h kar najbolj pristno naravnanem in sproščenem preživljanju prostega časa.

Spoznavanje in promoviranje TURISTIČNIH DESTINACIJ

Cilj našega druženja je tudi promocija slovenskih kampov in destinacij in vseh skritih kotičkov, ki jih okolica ponuja. Vsako leto si izberemo drugo destinacijo v Sloveniji, z udeleženci pa v treh dneh spoznamo tudi turistično ponudbo v okolici in lokalno ponudbo domačih dobrot.

Pogosto se zgodi, da se udeleženci dogovorijo tudi za nadaljnje skupno kampiranje, predvsem pa se v gostujoče kampe radi vračajo. Vsak dogodek zato v nas pusti sledi nepozabnih trenutkov in doživetij, spomine nanj pa nato vedno znova in znova radi obujamo.

Kampiranje & DONIRANJE

Po toliko nepozabnih dogodkih smo se vprašali, kaj nam v resnici pomenijo vsa ta izjemna doživetja, če jih ne delimo širše, če jih ne delimo s tistimi, ki si tega ne morejo privoščiti. Zato smo v letu 2018 dodali vsebini dogodka humanitarno noto, skupaj z udeleženci pa zbiramo donacije, ki jih v sodelovanju z dobrodelnimi organizacijami namenjamo za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin.

Na ta način želimo biti zgled vsem ostalim in spodbujati tudi solidarnost. Naj čim več otrok okusi, da je morje res slano.

»Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo več! Kampirajmo in osrečujmo skupaj!«

PRIDRUŽITE SE NAM TUDI VI!