PARTNERJI

KAMPI

Kamp Danica (gostitelj dogodka 2014)

Kamp Danica leži ob reki Savi v Bohinjski Bistrici, nedaleč od Bohinjskega jezera, pod mogočnim triglavskim pogorjem.

Kamp razpolaga z moderno opremljenimi sanitarnimi prostori vključno s sodobno pralnico in postajo za avtodome. Urejen je prostor za piknike in brezplačen WI-FI dostop do interneta. V okviru kampa se nahajata bar in restavracija, nedaleč stran pa še manjši trgovski center, tržnica, pekarna, zdravstveni dom, lekarna, banka in pošta. Območje kampa je invalidom prijazno.

Poskrbljeno je tudi za športne navdušence, ki se lahko preizkusijo v tenisu, badmintonu, odbojki in namiznem tenisu ali pa si izposodijo kolesa. Neposredno ob kampu je gostom na voljo tudi večnamenska športne dvorana.

Kamp razpolaga z zavarovanim otroškim igriščem. V poletnih mesecih pa pripravljajo zanimive otroške delavnice in prireditve. V bližini je tudi vodni park z notranjimi bazeni, tobogani, savnami in fitnesom ter ostalim wellness programom.

Kamp Menina (gostitelj dogodka 2015)

Kamp Menina se nahaja stran od prometa in cest, tik ob čisti Alpski reki Savinji, z veliko gozda povsod okoli in s svojim jezerom. Plavanje, vodni športi in ribolov so na voljo v kampu samem. Topla srca zaposlenih in prijetno vsespološno vzdušje pa dajejo kampu Menina prijazno in osebno noto, zaradi česar bodo vaše počitnice popolne in nepozabne.

Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa nudijo mesta za masažo in savno. Za otroke imajo lastno Indijansko vas; Kokopeli! Kamp Menina je pravi mali raj za aktivno preživljanje počitnic.

Kamp Park Lijak (gostitelj dogodka 2016)

Kamp Lijak se nahaja v vasi Ozeljan – Nova Gorica v sončni Vipavski dolini obdano z vinogradi in pod robom Trnovske planote med Julijskimi Alpami in Jadranskim morjem.

Pestra izbira aktivnosti v neposredni bližini. Kamp Lijak je odlično izhodišče za pohodništvo na Trnovski planoti, za dnevne kolesarske izlete med vinogradi in do morja, gorskega sveta po dolini Soče, izlete z vlakom do Bohinja in Bleda ter samih Benetk.

Celotni prostor kampa sprejme skupaj 250 gostov. Kamp Lijak ima 60 kampirnih mest velikih od 80 do 100m². Parcele so opremljene z elektriko, vodo, kanalizacijo in imajo dostop Wifi interneta.

Mediteranska klima in odlični vremenski pogoji omogočajo jadralno padalstvo z Lijaka skozi vse leto.

Kamp Špik (gostitelj dogodka 2017)

V naročju Julijskih Alp, na robu Triglavskega narodnega parka in prav na tromeji med Slovenijo, Avstrijo in Italijo leži pravljična vasica, Kranjska Gora.

V njeni neposredni bližini se v kraju Gozd Martuljek, pod eno izmed najlepših kulis v Alpah, Špikovo skupino, nahaja čisto nov Kamp Špik. Sredi neokrnjene narave ponuja nešteto možnosti za preživljanje prostega časa, športne aktivnosti in izlete v okolico. Idealen kotiček za pobeg od vsakdanjih skrbi.

Kamp Jezero (gostitelj dogodka 2018)

Privoščite si oddih v sveže prenovljenem kampu ob Velenjskem jezeru. Saj poznate občutek, ko parkirate svoj avto in preprosto sedete v prijetno senco dreves. Ampak ali si sploh lahko predstavljajte boljšo sprostitev od osvežujoče vode, ki nežno poškropi vaš obraz? Ali smeha vaših otrok, ko se podijo po igrišču? Z nami lahko plavate, surfate, jadrate in supate. Ste za izlet s kajakom ali kanujem? Oglasite se v šoli aktivnosti na vodi. Lahko se zabavate s svojimi otroki ali pa jih mi zabavamo namesto vas. In če neskončne sprehajalne in tekaške steze niso to, kar iščete, bomo z vami raziskali skrite kotičke Savinjsko-šaleške doline.

Kamp Šobec (gostitelj dogodka 2019)

Kamp Šobec je nastal davnega leta 1956 z vizijo postati nadstandarden, vrhunski in izstopajoč center oddiha, ki bi svojim gostom ponujal pristen stik z naravo, vrhunske storitve in nepozabne počitnice. 60 let kasneje je vizija še vedno enaka. Še vedno stremi k popolnosti, k uresničevanju želja svojih gostov in simbiozi med neokrnjeno naravo in modernimi storitvami.

Osupljiva narava, ki obkroža kamp, nikogar ne pusti ravnodušnega – tudi gostov, ki že desetletja zahajajo k nam, ne. Pogled na vršace Julijskih Alp in Karavanke, ki se zrcalijo v kristalno čistih vodah Save Dolinke in naravnega jezera Šobec, je prava paša za oči.

V 60 letih obstoja so kamp obogatili s simpatičnimi lesenimi bungalovi, ki so zgrajeni v tradicionalnem alpskem stilu, ponudbi pa dodali nabor pestrih športnih, kulturnih, kulinaričnih in drugih aktivnosti, ki vam bodo obogatile počitnice. Leta 2018 so odprli novo restavracijo, ki vas bo pocrkljala s številnimi dobrotami lokalne in svetovne kuhinje.

Kamp Šobec je odlično izhodišče za raziskovanje Slovenije in njenih priljubljenih lepot. Eden izmed največjih naravnih draguljev Slovenije, Bled, je od kampa oddaljen samo 2 kilometra, zato ponuja idealen sprehod za vso družino. Neprecenljive naravne znamenitosti, kristalno čista voda, svež alpski zrak in prijaznost našega osebja so med glavnimi razlogi, da se gostje vračajo v kamp Šobec. Kamp Šobec ponuja nekaj za vsakogar: mir in spokoj v osrčju narave ali nepozabne adrenalinske dogodivščine, ki si jih boste za vedno zapomnili. Popolno za pare, družine ali starejše – Kamp Šobec vas pričakuje odprtih rok.

OBČINE

Občina Rečica ob Savinji
Občina Mozirje
Občina Radovljica
Mestna občina Velenje

PODPORNIKI DOGODKA