5. Camp-let vikend KAMPIRAJMO SKUPAJ!

Kamp Jezero v Velenju – 1.6. do 3.6.2018

Kampiranje je lahko zabavno tudi na robu mesta

V letu 2018 smo dogodek organizirali v kampu Jezero ob Velenjskem jezeru.

Z rekordno udeležbo smo ponovno dokazali, da nas ne glede na vreme ali lokacijo združuje želja po druženju, pripadnosti, novih poznanstvih, zabavi in sprostitvi – da smo resnično postali največja kampistična družina.

Izmenjali smo nešteto koristnih izkušenj. Po treh dneh smo ugotovili, da je skupinsko kampiranje popolna dimenzija preživljanja prostega časa v naravi.

Knapi, pustolovci, kampisti

Morda se sprašujete, kaj imajo skupnega knapi in kampisti? Eden glavnih ciljev našega druženja je tudi promocija različnih turističnih destinacij po Sloveniji – v letu 2018 je bil to Kamp Jezero, ki leži tik ob Velenjskem jezeru, nahaja pa se tudi v bližini mestnega središča.

Kamp je zanimiv ravno zaradi tega, ker je vpet med urbanost in naravo, med bogato športno outdoor ponudbo s poudarkom na vodnih športih in kulturnim utripom mesta. Zato smo tudi v program dogajanja vpletli prvine obojega. Velenje je namreč znano rudarsko mesto in udeleženci so skozi kulinariko ter ogled ostalih atrakcij začutili preteklost in prihodnost tega mladega mesta.

Ko podeliš veselje, si tudi sam resnično srečen

Po petih uspešno izpeljanih dogodkih, smo na dogodku v Velenju prvič dodali tudi humanitarno noto. Vsak udeleženec (družina) je po svojih močeh prispeval donacije, ki smo jih namenili velenjski izpostavi Zveze prijateljev mladine Slovenije za letovanje otrok iz socialno šibkejših družin.

Dogodek so OMOGOČILI